Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Är du vår nya sektionschef?

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.

Avdelningen för Mikrobiologi bedriver diagnostik och fungerar som nationellt och europeiskt referenslaboratorium, upprätthåller beredskap för epizootier och andra smittsamma djursjukdomar. Vi utvecklar kunskap inom det mikrobiologiska området och anpassar olika tekniska plattformar för nya diagnostiska metoder. Vi forskar kring hur bakterier, virus, parasiter och antibiotikaresistens sprids och hur dessa kan spåras.

Vi söker dig som har akademisk examen inom det naturvetenskapliga området som t ex veterinär, molekylärbiolog, biolog, husdjursagronom eller liknande, är disputerad och har chefs- och ledarskapserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av vetenskapligt arbete som forskare eller motsvarande.

Du är intresserad av att på heltid leda och utveckla en sektion med forskningsinriktad personal. Du har ett stort intresse för verksamhets- och teamutveckling. Din ledarstil är tydlig och kommunikativ, du skapar engagemang, får saker att hända och gillar att se ett resultat av ditt arbete. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet för arbetsuppgifterna samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer att samarbete med kollegor både nationellt och internationellt och du behöver ha fallenhet att knyta an externa kontakter. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska krävs.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Karin Artursson eller HR-specialist Susanne Östling. Fackliga företrädare för SACO är Magnus Thelander, för ST Carina Pettersson och för SEKO Theres Andersson. Samtliga nås på telefon 018-67 40 00.  

Så här söker du tjänsten med nedanstående formulär:  

Skicka med ett personligt brev och ditt CV genom att bifoga Word-dokument eller PDF-fil från din dator. Bifogade filer får vara maximalt 20 Mb.

Fyll sedan i dina personuppgifter i formuläret längre ner och skicka ansökan.

Observera att fälten markerade med * är obligatoriska att fylla i. För att din ansökan ska kunna behandlas så bra som möjligt ser vi gärna att du lämnar uppgifter i alla tomma fält och inte enbart hänvisar till bifogat CV.

När du skickat din ansökan kommer du att få en bekräftelse via e-post att på din ansökan mottagits.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 10 september 2017.


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
   
* Personnummer ÅÅMMDD-XXXX 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer  
* Postadress 
Har du chefs- och/eller ledarerfarenhet? 
Vilken är din högsta examen och inom vilket område? 
Vilken är din ledarstil beskrivet i en mening? 
Har du erfarenhet av att utveckla processflöden inom laboratorieverksamhet?