Gå direkt till innehåll

Frontendutvecklare

Avdelningen för verksamhetsstöd Sista ansökningsdag : 2021-09-26
sök tjänsten

SVA:s IT-avdelning har till uppgift att upprätthålla en säker och kostnadseffektiv IT-miljö utifrån verksamhetens krav. Utvecklingssektionen bedriver all utveckling och testning in-house av de applikationer och e-tjänster som utvecklas på SVA och vi är för närvarande 11 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta med utveckling och programmering av både interna system och webbapplikationer med moderna metoder och verktyg. Vårt huvudsakliga programmeringsspråk är C#, och vi använder Sql Server som databas. Frontendutveckling sker i Angular / C#. Utvecklingsarbetet bedrivs iterativt inom ett eller flera projekt. Digitala e-tjänster och webbtjänster är ett område som växer stort för närvarande och där vi bedriver mycket ny utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom området på högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i C# är ett krav, liksom erfarenhet av webbutveckling.

Meriterande

Erfarenhet av Azure DevOps, SQL, .NET Core, Angular är meriterande. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur din personlighet och kunskap kan komplettera och stärka vårt team. 

Villkor

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. 

Snabbfakta om tjänsten

Anställningsform : Tillsvidareanställning
Tillträde : 2021-11-01
Sysselsättningsgrad : Heltid
Referensnummer : 2021/44
Plats : Uppsala
Fackliga företrädare : Carina Pettersson, ST 018 - 67 40 00
Magnus Thelander, SACO 018 - 67 40 00
Theres Andersson, Seko 018 - 67 40 00

Kontaktpersoner

Susanne Östling

HR-specialist

Statens veterinärmedicinska anstalt

Martin Bergström

018 - 67 40 00

Statens veterinärmedicinska anstalt

Övrigt

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.

Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.

All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. SVA utgör en del av det svenska smittskyddet och samverkar med en rad andra myndigheter. I och med vårt samhällsviktiga uppdrag är SVA är också en del av det civila försvaret. SVA har cirka 370 anställda och är belägen på Ultunaområdet, Uppsala.  

Senast uppdaterad : 2021-09-22