Till startsidan för Statens veterinärmedicinska anstalt

Två biomedicinska analytiker till mikrobiologisk diagnostik

Friska djur – trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.

Avdelningen för Mikrobiologi utför diagnostiska undersökningar avseende bakteriella, virala parasitära- och priondjursjukdomar. I vårt uppdrag ingår övervakning och beredskapsdiagnostik för epizootier och andra smittsamma djursjukdomar samt att validera och införa tekniska plattformar för nya diagnostikmetoder i syfte att begränsa spridning av djursjukdomar. Vi är också nationellt referenslaboratorium för flera viktiga djursjukdomar och zoonoser. Vi söker nu 

 Två biomedicinska analytiker

till mikrobiologisk diagnostik

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du tillsammans med ditt team utför klinisk diagnostik i vårt bakteriologiska laboratorium samt deltar aktivt i verksamhetens kvalitets- och förbättringsarbete. Inom ramen för tjänsten får du möjlighet att utveckla ditt intresse för mikrobiologi, använda dina kunskaper samt förkovra dig både inom det traditionella laboratoriehantverket och moderna tekniker. I tjänsten ingår ansvar för vissa av våra analysmetoder. Analysarbete på säkerhetslaboratorium skyddsnivå 3 kan ingå. Det kan även förekomma arbetsuppgifter inom avdelningens forsknings- och utvecklingsverksamhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av mikrobiologisk diagnostik och som vill fortsätta utvecklingen av SVA: s laboratorieverksamhet. Du kan vara utbildad biomedicinsk analytiker alternativt ha en annan för tjänsten relevant utbildning.

Du är intresserad av att utveckla arbetsprocesser och tycker om att se ett resultat av ditt arbete. Stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Att arbetet blir utfört på ett ansvarsfullt sätt är lika viktigt för dig som för oss. Som person är du driven och självgående, du har hög social kompetens och kunden i fokus. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Meriterande - önskemål

Erfarenhet av att arbeta med bakteriologisk diagnostik som resistensbestämningar samt Maldi-tof är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete enligt ISO/IEC 17025.

Tjänsterna är på heltid och tillträde önskas snarast. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Har du frågor?  Kontakta sektionschef Susanne André alternativt biträdande sektionschef Lisa Lindberg Rosendal eller HR-specialist Elisabeth Wilhelmsson. Facklig företrädare för ST är Carina Pettersson, för SACO Magnus Thelander och för SEKO Theres Andersson. Samtliga nås på telefon 018-67 40 00.

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medvetet aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 5 augusti 2018.

 

Låter det här intressant? Så här söker du tjänsten med nedanstående formulär. Skicka med ett personligt brev och ditt CV genom att bifoga Word-dokument eller PDF-fil från din dator. Bifogade filer får vara maximalt 20 Mb.

Fyll sedan i dina personuppgifter i formuläret längre ner och skicka ansökan. Observera att fälten med * är obligatoriska att fylla i men vi vill att du fyller i samtliga fält för att kunna behandla din ansökan på bästa sätt. 

När du skickat din ansökan kommer en bekräftelse på att din ansökan mottagits visas. Inom kort får du också en bekräftelse till den e-postadress som du har angivit. 

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. 

 Behandling av personuppgifter

SVA behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

 De personuppgifter som samlas in är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra våra skyldigheter enligt författning, exempelvis för diarieföring.

 SVA är en myndighet vilket innebär att alla uppgifter som skickas till oss kan bli allmänna handlingar.

 SVA sparar inte personuppgifter längre än nödvändigt.

 Du har rätt att begära

- information om de personuppgifter som finns om dig

- rättelse av de personuppgifter som inte stämmer eller radering av personuppgifter

- begränsning av behandling eller invända mot behandling. 

Kontaktuppgift till personuppgiftsansvarig och dataskyddsombud, exempelvis för begäran om registerutdrag, skriv till Statens veterinärmedicinska anstalt, 751 89 Uppsala.

 Du har rätt att lämna klagomål till datainspektionen på hur dina uppgifter behandlas.


Bifoga fil
Bifoga fil
Bifoga fil
   
* Personnummer 
* Förnamn 
* Efternamn 
* E-post 
* Telefonnr 
Mobilnummer 
* Adress 
* Postnummer 
* Postadress 
   
Ange utbildning och utbildningsprogram? 
Vilket årtal tog du examen? 
Ange vad du arbetat med inom mikrobiologisk diagnostik. 
Har du erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete enligt ISO/IEC 17025?