Gå direkt till innehåll

Välkommen till SVA:s nya e-handel

Senast uppdaterad : 2020-06-02

Nu har vi lanserat vår nya e-handel, och vi hoppas du kommer tycka den fungerar bra. Du hittar e-handeln på vår webbplats, under Vi erbjuder.

Vårt mål är att du lättare och tydligare ska kunna hitta information om våra produkter som till exempel provtagningsmaterial, substrat, transportmaterial, vacciner. Även våra analyser som vi utför presenteras här och kremering och destruktion samt våra publikationer.

Så här använder du e-handeln

För att fortsätta beställa vissa typer av produkter, kommer du behöva registrera ett nytt konto. Även du som tidigare varit kund i vår gamla "webbutik" kommer att behöva göra det.

Som inloggad veterinär kommer du åt hela vårt produktsortiment, inklusive vacciner.
Som privatperson kan du köpa det mesta, utom vacciner och visst provtagningsmaterial. Detsamma gäller om du inte är inloggad.

Det är dock inte ett måste att skapa konto hos oss. Du kan välja att beställa vissa produkter utan inloggning, men då behöver du fylla i dina kunduppgifter varje gång du handlar.

Du betalar med faktura. Läs gärna mer om våra köp- och leveransvillkor.

Läs gärna våra publikationer också

Precis som förut kan du läsa våra publikationer utan att behöva beställa dem. De finns att ladda ned via Publikationer under Vi erbjuder.