Gå direkt till innehåll

Junior systemtestare

Avdelningen för verksamhetsstöd Sista ansökningsdag : 2021-10-24
sök tjänsten

SVA:s IT-avdelning har till uppgift att upprätthålla en säker och kostnadseffektiv IT-miljö utifrån verksamhetens krav. Utvecklingssektionen bedriver all utveckling och testning in-house av de applikationer och e-tjänster som utvecklas på SVA. IT-avdelningen växer och arbetar med flera nya spännande projekt vilket gör att vi nu söker en ny medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemtestare kommer du arbeta i vår testgrupp med att testa de webb- och klientlösningar som vi utvecklar. Det kan vara både interna system och webbapplikationer avsedda att användas av allmänheten. Du kommer att arbeta i nära samarbete både med våra utvecklare och med våra användare för att hjälpa oss att utveckla så bra och stabila lösningar som möjligt. På SVA arbetar vi i agila projekt med hjälp av moderna verktyg, och ofta med flera projekt parallellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller i början av din karriär och har god datorvana. Du har känsla för vad som ”ser rätt ut”, gillar att arbeta i en mindre grupp, kan ta egna initiativ och kan beskriva hur man återskapar de fel du hittar på ett bra sätt för utvecklarna. Eftersom systemkrav och användargränssnitt är på svenska är goda kunskaper i svenska i både tal och skrift ett krav.

Meriterande

Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning med inriktning mot testning av IT-system är meriterande, liksom tidigare arbete med testning, särskilt med hjälp av Azure DevOps.

Förmågor och färdigheter

Ord som beskriver de förmågor och färdigheter som krävs för tjänsten skulle kunna vara:

Självständighet
Flexibilitet
Samarbetsförmåga
Problemlösande analysförmåga

Snabbfakta om tjänsten

Anställningsform : Tillsvidareanställning
Tillträde : Omgående eller enligt ö.k.
Sysselsättningsgrad : Heltid
Referensnummer : 2021/48
Plats : Uppsala
Fackliga företrädare : Carina Pettersson, ST 018 - 67 40 00
Magnus Thelander, SACO 018 - 67 40 00
Theres Andersson, SEKO 018 - 67 40 00

Kontaktpersoner

Susanne Östling

HR-specialist

Statens veterinärmedicinska anstalt

Martin Bergström

Sektionschef ves/it

Statens veterinärmedicinska anstalt

Övrigt

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.

Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.

All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Friska djur - trygga människor

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. SVA utgör en del av det svenska smittskyddet och samverkar med en rad andra myndigheter. I och med vårt samhällsviktiga uppdrag är SVA är också en del av det civila försvaret. SVA har cirka 370 anställda och är belägen på Ultunaområdet, Uppsala.  

Senast uppdaterad : 2021-10-14